20:15

Älvängens IK

Referat: IK Kongahälla - Älvängens IK

Träningsmatchen fick pga regnet flyttas till Kongevi i Kungälv.
Första halvleks inledande 30 minuter är inte bra, oändligt många felpass. Sista kvarten ser bättre ut och nu lyckas vi komma till offensivt men målchanserna är mycket få åt bägge håll.
I inledningen av andra halvlek tar vi ledningen på ett långskott och med medvinden i ryggen borde vi fortsatt haft kommandot.
Istället kommer en kvittering från ingenstans.
Oflytet fortsätter när vi återigen gör mål, men tyvärr blir målet bortdömt för offside på en stolpretur. Det kändes ytterst tveksamt.
Istället för ledningsmålet, gör motståndarna omgående mål och den ledningen kändes allt annat än rättvis.
Lite skador ställer till det ännu mer och vi kommer i otakt och i vår jakt på kvittering kommer både 3-1 och 4-1 bakåt.
Totalt sett en bra genomkörare mot ett fysiskt lag, fotbollsmässigt kan vi betydligt mycket mer.